Lint Kopen

Bij iedere gelegenheid wordt er regelmatig gebruik gemaakt van lint. Om een cadeau in te pakken, of als decoratie bij een bruiloft. Overal kom je dit in aanschaf goedkope materiaal tegen. Maar waar kun je het beste lint kopen?

Lint Kopen, waar doe je dat?

Aanbieders voor consument en bedrijf.

Er zijn diverse bedrijven, voornamelijk online, waar je lint kunt kopen. Wij zochten voor een groot project lint. En zeker het aantal aanbieders is enorm. Echter viel ons iets op tijdens deze zoektocht.

Veel aanbieders verkopen dit product vanuit huis. Met als gevolg dat bij een aanvraag van meerdere rollen vaak niet geleverd kan worden door onvoldoende voorraad. Ook kregen we bij enkele winkels te horen dat er pas na enkele dagen verzonden kon worden. Gezien de haast die wij hadden vielen al deze kleinere aanbieders af.

Ook hadden wij een groot aantal kleuren satijn lint nodig. Dit bleek ook bij sommige grotere webshops niet mogelijk. Het assortiment bestond soms slechts uit 20 kleuren. Waarschijnlijk zijn dit de meest verkochte linten. Maar het ging ons juist om de diversiteit.

Zo werd de spoeling dunner en dunner. Terwijl onze eisen niet bijzonder waren:

Prijs

Bij het vergelijken van aanbieders van lint valt direct iets op. De enorme prijsverschillen. Sommige aanbieders rekenen zelfs dubbele prijzen ten opzichte van de goedkope winkels. Het is zeker nuttig om je goed te oriënteren. Zo pronkt een grote zeer bekende webwinkel met gratis verzenden. Echter kost een rol lint daar 3 soms 4 keer zo veel als bij een andere lintenwinkel. Niet echt iets wat ons aantrok.

Linten Kopen de winnaar

Uiteindelijk hebben we onze linten gekocht bij lintenkopen.nl. Het bedrijf kent een enorm assortiment linten in zeer veel kleuren. De levertijd is super snel, als je voor 16.00 uur bestelt is de levering de volgende dag. Kijk daar houden we van. Verder vinden, het gezien de hoge score bij hun beoordelingen van klanten , meer consumenten dit. En als laatste zijn ze nog het goedkoopste ook. Samen met een hoge service en veel kennis aan de telefoon bij het beantwoorden van vragen. Waarbij we ook nog een aantal tips mee kregen voor het gebruik van de artikelen.